FI
Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamari

Liity jäseneksi

Oletko kiinnostunut toiminnastamme?

 

Jätä jäsenhakemus ja olemme sinuun yhteydessä!
 

 

Nuorkauppakamarista saa runsaasti erilaisia ystäviä! Monet kamariaikana solmitut ystävyyssuhteet - kotimaassa ja ulkomailla - kestävät eliniän. Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten yhdistys - jäsenemme ovat n. 20–40-vuotiaita, ja järjestön yläikäraja on 40 vuotta. 
 

Sinun ei tarvitse olla yrittäjä tai huippujohtaja. Riittää kun olet kiinnostunut taitojesi kehittämisestä maailman parhaassa johtajuuskoulutusjärjestössä. Kamarin jäsenyys ei ole kiinni koulutuksesta tai ammatista, ja meillä pääset tutustumaan eri alojen osaajiin. Olemme ylpeitä monialaisesta yhteisöstämme, jossa voimme oppia toisiltamme päivittäin.


Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamari on perustettu vuonna 1963. Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Suomessa varsinaisia jäseniä on n. 2500 ja yhdessä kunniajäsenten, koejäsenten ja senaattoreiden kanssa, muodostamme n. 5000 nuorkauppakamarilaisen aktiivisen verkoston. Katto-organisaatioon kuuluu 85 paikallista nuorkauppakamaria eri puolilta Suomea. Kokoonnumme vuosittain kohtaamaan toisiamme alueellisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä kokouksissa.


Koulutuksia, vaikuttamista ja kansainvälisiä mahdollisuuksia


Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille ihmisille. Jäsenistömme Suomessa sekä kansainvälinen toiminta luovat hyvät mahdollisuudet oman kontaktiverkoston luomiselle. Myös yli 40-vuotiaat voivat olla toiminnassa mukana, jos on ansioitunut kamarivuosina ja saavuttanut JCI:n senaattorin arvon ja ainaisjäsenyyden tai oman kamarin kunniajäsenyyden.


Nuorkauppakamarissa järjestetään alueellisia, kansallisia ja kansainvälisiä kouluttautumismahdollisuuksia, joiden keskiössä on jäsenten mahdollisuus kehittää itseään. Koulutuksissa panostetaan erityisesti johtamis- ja viestintäosaamiseen, josta on hyötyä kaikilla aloilla. Projekteissa vaikutetaan aktiivisesti yhteiskuntaan ja opitaan uusia taitoja. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti myös kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä, verkostoja ja kansainvälisyyttä. Kamarin projektit lähtevät jäsenistön omista tavoitteista ja kiinnostuksen kohteista ja meillä pääset ehdottamaan sydäntäsi lähellä olevia teemoja projekteiksi.

 

Oppimisjärjestö


Nuorkauppakamarin periaatteisiin kuuluu, että yhtä hallitusvirkaa hoidetaan vain vuoden ja tehtävä vaihtuu vuosittain - niin paikallisella, alueellisella, kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla. Koulutuksissa hyödynnämme jäsenten osaamista ja meillä jokainen jäsen pääsee halutessaan harjoittelemaan kouluttamista ja projektien johtamista. Kamarilaiset osaavat myös juhlia: säihkettä ja glamouria. Kamaritilaisuuksissa ja kokouksissa iltajuhliin pukeudutaan tyylikkäästi smokkiin tai iltapukuun.
 

Tule mukaan oppimaan, ystävystymään, vaikuttamaan ja pitämään hauskaa kanssamme!