FI
Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamari

Värityskirja Seinäjoen seutu

Värityskirja

 
Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamari toteuttaa kevättalvesta Värityskirja-projektin yhteistyössä Seinäjoen, Ilmajoen ja Lapuan kaupunkien ja näiden opetustoimien kanssa. Lisäksi Etelä-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri jakaa värityskirjaa Seinäjoen keskussairaalan lapsipotilaille. Projektin tuotos on Seinäjoen, Ilmajoen ja Lapuan esikoulunsa päättäville lapsille jaettava väritys- ja puuhakirja, jonka avulla esitellään Seinäjoen ja sen ympäryskuntien elinkeinoelämää lapsiystävällisessä muodossa. Värityskirja on esikoululaisille sekä lapsipotilaille maksuton.

 

Värityskirja tehdään yhdessä paikallisten yritysten kanssa. Kirjan tarkoitus on edistää yrityskasvatusta alueemme nuorten keskuudessa ja värityskirjassa esitelläänkin erilaisia alueen yrityksiä ja ammatteja. Seinäjoen seudun nuorkauppakamari haastaakin yrityksiä mukaan tämän iloisen puuhakirjan tekemiseen. 

 

Värityskirja jaetaan keväällä jokaiselle esikoulun päättävälle lapselle Seinäjoella, Lapualla sekä Ilmajoella ja lisäksi värityskirjaa jaetaan Etelä-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirissä Seinäjoen keskussairaalan lapsipotilaille. Yhteensä värityskirja päätyy tätä kautta noin 2000 kotiin. Jokainen kumppanuusiyritys saa lisäksi 20 kappaletta värityskirjoja omaan käyttöönsä. Kirjaa voi hyödyntää myös asiakkaille tai henkilöstölle jaettavana lahjana. Kokonaispainoksen suuruus on noin 3 000–4 000 kpl.

 

Kirjan kuvituksesta vastaa ammattipiirtäjä Sirja Uuttu, joka on urallaan kuvittanut muun muassa lautapelin ja lastenkirjan. 

 

Tiedätkö sinä yrityksen, joka haluaisi olla mukana tuomassa lapsille hauskoja oppimisen kokemuksia värityskirjan muodossa?

 

Ota yhteyttä

 

info@jcseinajoki.fi

 

Jari Puolijoki 

projektipäällikkö 

Seinäjoen seudun nuorkauppakamari 

p. 045 2053967, jari.puolijoki@jci.fi 

 

Värityskirja esikoululaisten käsissä vuodelta 2020